Medvetandeutveckling

bild för medvetandeutveckling

Min utgångspunkt är att vi föds vi i total samklang med vår själ, och med en unik grundpersonlighet, som samtidigt känner sig som ett med allt och alla.

Detta är vår naturliga hemvist. När vi är i detta tillstånd är vi förankrade i den innersta kärnan av oss själva.

Vi föds öppna, tillitsfulla, sårbara, nyfikna och med en självklar kärlek till oss själva och andra. Vi kan, naturligt från födseln, det de flesta ”sökare” söker efter.

Det mesta vi behöver veta om oss själva och livet finns alltså redan i vår innersta kärna! Den är alltid tillgänglig för oss, bakom egot och våra psykologiska försvarsstrategier. Tack vare detta kan vi också lära oss att hitta tillbaka.

Egot tillkommer för att skydda vår känsliga grundpersonlighet och innersta kärna. Det består, i min definition, av de tankar, känslor och beteenden som syftar till att antingen förstora, försvara eller förminska oss i relation till andra. Det (egot) är inte den vi är. Det är de strategier vi gör.

Jag tror inte egot är något misstag, men som allt annat kan det gå till överdrift. När vi bekantar oss med vårt ego blir det lättare att identifiera och släppa destruktiva mönster som håller oss tillbaka från att vara oss själva och leva livet fullt ut!

Genom att använda mig av Enneagrammets modell för personlighetstyper (en flertusenårig Sufisk tradition som idag ofta används inom ledarskapsutbildning och personlig utveckling) får du bekanta dig med dina egna ego-strategier. Genom meditationsövningar och inre visualiseringar får du kontakt med din innersta kärna och ditt sanna, genuina jag (samt kunskaper kring hur du i din vardag kan hitta till denna plats inom dig).

TERAPISAMTAL, HYPNOSBEHANDLING, COACHNING OCH SKRÄDDARSYDDA GUIDADE MEDITATIONER

Jag tar emot klienter för terapeutisk behandling eller konsultation på min mottagning som finns på Hälsoporten, Frejgatan 32 i Vasastan (T-Odenplan).

Se Halsoporten för närmare information kontakta mig för tidsbokning